İLKBAHAR'21 / SAYI - 2

İLKBAHAR'21 / SAYI - 2

Mevsimlik, online yemek dergisi

Urnisa Gahramanova, Seval Bayram, Dilek Pfeifeer, Ferah Üstünel, Bergüzar Erden, Tuğba Bilen, Betül Tunç, Ozan Albay ve Neslihan Yumaklı ile birlikte hazırladığımız Food Online Aydan Üstkanat’ta bu sayıda üç önemli yazar katıldı; Tijen İnaltong, Bahar Akıncı, Ceylin Atay, hoş geldiniz!

Bu sayıda iki önemli dosyamız var:

Dünyadan Bildiriyorum! Seda Kırcalı, Huri Costa, Urnisa Gahramanova ve Nil Noyan bize gönüllü muhabirlik yaparak bulundukları şehirlerde pandemi nasıl geçiyor yazdılar. Katkıda bulunan herkese teşekkür ederiz.

Tam 16 instafoodie ile hazırladığımız Ramazan ayı süresince, iftar sofrası için her güne bir tarif.

Keyifli sofralarda, lezzetini ala ala, huzurla, afiyetle...

Aydan Üstkanat

Food Online Genel Yayın Yönetmeni

İLKBAHAR'21 SAYISI İÇERİK

  • ÖZEL HASAT - ÇİRİŞ OTU
  • DOĞANIN RİTMİ / Tijen İnaltong
  • İLKBAHAR'DA BAŞROL - LİMON
  • MUTFAK SOHBETİ / Ferah Üstünel
  • BAHARDA ÇOK LEZZETLİ - PEYNİR
  • VEGANLAR İÇİN EVDE PEYNİR YAPIMI / Dilek Pfeifeer
  • KİLER - ÇİLEK / Tuğba Bilen
  • BAHAR SOFRASI / Ozan Albay
  • MUTFAK FARESİ / Ceylin Atay
  • EKMEK SANATI / Bergüzar Erden
  • ÖZEL DOSYA / Dünyadan Bildiriyorum
  • YOLCULUK - SAN SEBASTIAN / Bahar Akıncı
  • DOYUMLUK - HAMBURGER / Betül Tunç
  • BAHAR OTLARI İÇİN 10 SÜPER FİKİR
  • KAPAK - FOKUS; ENGİNAR - BİR MALZEME 4 TARİF
  • 2020 SOSYAL MEDYA YILDIZLARI
  • INSTAFOODIE / Belkıs Özdemir
  • ADIM ADIM - MASCARPONE PEYNİRİ / Seval Bayram
  • RAMAZAN ÖZEL DOSYA - Her güne bir tarif!

Send Güncellemelerden ücretsiz haberdar olun.

Bültenimize Abone Olun

Lütfen reCAPTCHA doğrulamasını tamamlayın.
Sketch