İLKBAHAR'22 / SAYI - 6

Mevsimlik, online yemek dergisi
Güneş Aksüs, Urnisa Gahramanova, Bergüzar Erden, Gül Can, Ceylin Atay, Burçak Şener, Tuğba Bilen, Sezin Ölmez, Vildan Akyol, Seda Kırcalı, Özgün Gökşen Ercan, Nilay Şenel Nylund, Elif Cin, Reyhan Özek ve Huri Costa ile birlikte hazırladığımız Food Online Aydan Üstkanat’ta bu sayıda gündemdeki başlıklar ve sürdürülebilir atıksız mutfak başlıkları yer alıyor. Mutfağı vuran ekonomik durum sebebiyle de çok lezzetli ama daha az bütçeli yemeklere odaklanıyor.
İyi okumalar!
Keyifli sofralarda, lezzetini ala ala, huzurla, afiyetle…
Aydan Üstkanat
Food Online Genel Yayın Yönetmeni