İLKBAHAR'22 / SAYI - 6

İLKBAHAR'22 / SAYI - 6

Mevsimlik, online yemek dergisi

Güneş Aksüs, Urnisa Gahramanova, Bergüzar Erden, Gül Can, Ceylin Atay, Burçak Şener, Tuğba Bilen, Sezin Ölmez, Vildan Akyol, Seda Kırcalı, Özgün Gökşen Ercan, Nilay Şenel Nylund, Elif Cin, Reyhan Özek ve Huri Costa ile birlikte hazırladığımız Food Online Aydan Üstkanat’ta bu sayıda gündemdeki başlıklar ve sürdürülebilir atıksız mutfak başlıkları yer alıyor. Mutfağı vuran ekonomik durum sebebiyle de çok lezzetli ama daha az bütçeli yemeklere odaklanıyor.

İyi okumalar!

Keyifli sofralarda, lezzetini ala ala, huzurla, afiyetle…

Aydan Üstkanat

Food Online Genel Yayın Yönetmeni

İLKBAHAR'22 SAYISI İÇERİK

  • ÖZEL HASAT - AVOKADO
  • KIŞ SAYISI BAŞROL - PAPATYA
  • KEYİFLİK - KAPAK - MUTFAKTA EKONOMİ / Urnisa Gahramanova
  • TEL DOLAP- ATIKSIZ MUTFAK - ATIKSIZ TARİFLER - ÖZEL DOSYA / Zeynep DİNÇ / Vildan AKYOL / Seda KIRCALİ
  • KİLER - LİMON / Tuğba Bilen
  • GASTRONOT - ÇEREZ MATEMATİGİ / Ceylin Atay
  • DOYUMLUK - KAPAK - KASE DOLUSU LEZZET / Huri Costa
  • TADINA VAR - PANETTONE / Burçak Şener
  • EKMEK SANATI - DÜNYANIN GÖZLEMELERİ / Bergüzar Erden
  • TIRMATA - DÜNYANIN BEZELYE YEMEKLERİ / Seda Kırcalı
  • İYİ GİDER / Vildan Akyol
  • INSTAFOODIE / Özge Bayındır
  • TAM ZAMANI - KAPAK - ANNEYE ÖZEL / Sezin Ölmez
  • DÜNYADAN BİLDİRİYORUM / Nilay Şenel Nylund / Özgün Gökçen Ercan
  • YENİLEBİLİR ÇİÇEK HAKKINDA 10 İPUCU
  • VEJETARYEN GÜNLÜĞÜ / Gül Can
  • GÜNEŞLİ GÜNLER İLKBAHARDA DETOKS GEREKLİ Mİ? / Dyt. Güneş Aksüs
  • 1 MALZEME 4 ÖNERİ - YUMURTA / Aydan Üstkanat
  • BAHAR SOFRASI / Leyla Boroavlı
  • AŞKINI ARIYOR - Zeytinyağı Aşkına Yarışması
  • AYÇİÇEK YAĞI KRİZİ / Aydan Üstkanat

Send Güncellemelerden ücretsiz haberdar olun.

Bültenimize Abone Olun

Lütfen reCAPTCHA doğrulamasını tamamlayın.
Sketch