SONBAHAR'22 / SAYI - 8

SONBAHAR'22 / SAYI - 8

Mevsimlik, online yemek dergisi

Urnisa Gahramanova, Dyt. Güneş Aksüs, Sezin Ölmez, Vildan Akyol, Seda Kırcalı, Huri Costa, Nilay Şenel Nylund, Ozgun Goksen Ercan, Çisem Mutlu ve Zeynep Dinç ile dopdolu bir sayısı!

Başrolde sonbaharda hasat edilen zarif ruhlu baharat ‘safran’ sonbaharda sadece belli bölgelerde üretimi yapılabilen ceviz ile açıyoruz dergimizin ilk Sezen Enderoğlu bu sayıda İstanbul Kanlıca’daki evinin bahçesinde mevsim sofrası ile ağırlıyor bizleri.

Ekip arkadaşlarım ve ben Aydan Üstkanat tüm okurlarımıza keyifli okumalar diliyoruz. Keyifli sofralarda, lezzetini ala ala, huzurla, afiyetle...

Aydan Üstkanat

Food Online Genel Yayın Yönetmeni

SONBAHAR'22 SAYISI İÇERİK

  • ÖZEL HASAT - CEVİZ
  • YAZ SAYISI BAŞROL - SAFRAN
  • KEYİFLİK - ELMALI TARİFLER / Urnisa Gahramanova
  • TEL DOLAP - MUTFAKTAN PLASTİK ATIĞI AZALTIYORUZ / Huri Costa
  • KİLER - İNCİR / Çisem Güldane
  • DOYUMLUK - KAPAK - GALETTE / Huri Costa
  • İYİ YEMEK - KAT KAT LEZZETLER - KAPAK / Zeynep Dinç
  • GÜNEŞLİ GÜNLER - 40 YAŞ KRİZİ / Dyt. Güneş Aksüs
  • İYİ GİDER - KAHVALTI / Vildan Akyol
  • TIRMATA - MAVİ YEMİŞLİ TARİFLER / Seda Kırcalı
  • TAM ZAMANI - BAL KABAĞI İLE TARİFLER / Sezin Ölmez
  • DÜNYADAN BİLDİRİYORUM / Nilay Şenel Nylund / Özgün Gökçen Ercan
  • 1 MALZEME 4 ÖNERİ - ELMA / Aydan Üstkanat
  • SONBAHAR SOFRASII / Sezen Ejderoğlu
  • 10 ÖNEMLİ BAŞLIK: BESLENME / Burcu Yeşilkaya / Özgün Gökşen
  • GASTRONOT - GUSTOSU YÜKSEK SOFRALAR / Ceylin Atay
  • YEMEK KONUSUNDA EN İYİ 10 FİLM ve BELGESEL
  • TADINA VAR / Burçak Şener

Send Güncellemelerden ücretsiz haberdar olun.

Bültenimize Abone Olun

Lütfen reCAPTCHA doğrulamasını tamamlayın.
Sketch