SONBAHAR'24 / SAYI - 16

SONBAHAR'24 / SAYI - 16

Mevsimlik, online yemek dergisi

Sevgili okur,

Üç sayı önce, sadece ‘yumurta’ sayısı yapalım dedik. Vegan okuyucularımızdan özür dileyerek… Ancak o dönem ANKA çocuk için yoğun bir tempodaydık ve böylelikle “Yumurta” sayısını sonbahara erteledik.

Neden yumurta?

Evet seviyoruz ama mevzu daha derin.

Biz sanatçıyız, evet yemek yapıyoruz ama özünde yaratıcı üretken insanlarız. değişik köşelerden yenilikler yapmak bize heyecan veriyor, dinamik katıyor. Bu fikir aklımıza geldiğinde farklı bir şey olacağını biliyorduk. Mevsim malzemelerini yumurta ile sarmalama fikri hepimiz için bir ilkti ve bu bize müthiş bir enerji verdi.

Güzel bir sayı oldu, zaten hepimiz severek yaptık. 

Yemek severek yapınca bir başka güzel olur. Tıpkı dergimizi de severek hazırladığımız gibi… Food Online’ın farklı, bir başka oluşunın sırrı işte tam da budur; tüm sayfalarında sevgi var.

Keyifli sofralarda, lezzetini alarak, huzurla, afiyetle… 

Aydan Üstkanat

Food Online Aydan Yayın Yönetmeni

SONBAHAR'24 SAYISI İÇERİK

  • ÖZEL HASAT / Butternut kabağı
  • Ceylan Atay / YUMURTANIN SARISI YERE DÜŞTÜ YARISI 
  • Vildan Akyol / ATIŞTIRMALIK YUMURTALAR
  • Alman Pankeki – Yumurta Tortilla – Dolgulu yumurta
  • Nohutlu Yumurtalı Salata – Çırpılmış Yumurtalı sandviç
  • Yumurta Muffin – Menemen
  • Tel Dolap/ YUMURTANIN ÇEŞİTLERİ ve KULLANIM ALANLARI
  • Yumurta Haşlamanın püf noktası – Poşet Yumurta – Fransız Tostu
  • Pancake – Omlet
  • Dyt. Güneş Aksüs / YUMURTA DA YUMURTA!
  • Seda Kırcalı / YUMURTALI SANDVİÇLER
  • Yumurtalı Kruvasan Sandviç – Burrito
  • Yumurta Salatalı Sandviç – Yumurta Sandviç
  • Sebzeli Yumurta Tost – Ekmek Kasesinde Göz Yumurta
  • Sezin Ölmez / YUMURTA İLE AKŞAM YEMEĞİ
  • Bezelyeli veloute soslu üç peynirli tortellini
  • Linguine Mücveri – Kore Usulü Pilavlı Omlet
  • İtalyan Usulü Omlet – İskoç Yumurtası – Çılbır
  • Maçalı İtalyan Kurabiyesi – Krem Karamel 
  • Aydan Üstkanat / 1 MALZEME 4 ÖNERİ
  • Sadece Yumurta Sarısı
  • Carbonara – Tuzda Kürlenmiş Yumurta Sarısı
  • Raviolo al Uova – Stracciate Alla Romana 
  • Sezer Yalçınkaya / SONBAHAR SOFRASI
  • Yumurta Confitli Bal kabağı
  • Yumurta Soslu Pazılı Börek
  • Pratik Üzümlü Elmalı Strudel
  • Neslihan Yumaklı / AMSTERDAM
  • Çisem Güldane / MERENG
  • Beze Kurabiye – Karpatka – Yaban Mersinli Tart
  • İtalyan Merengi – Fransız Merengi – İsviçre Merengi 
  • Şehre Dönüş – FİTWEEKEND

Send Güncellemelerden ücretsiz haberdar olun.

Bültenimize Abone Olun

Lütfen reCAPTCHA doğrulamasını tamamlayın.
Sketch