HİNDİSTANCEVİZLİ TOPLAR
2 sb Hindistan cevizi
2 dolu yk bal
1 yk vanilya özütü
5 yk Hindistan cevizi yağı (oda sıcaklığında)
portakal kabuğu rendesi
50 g bitter çikolata
• Hindistancevizi yağı sıvı kıvamda olması çok önemli. Gerekirse Hindistan cevizi yağını önceden benmari usulü eritin.
• Çikolata dışında tüm malzemeleri rondodan geçirin.
• Hindistancevizi karışımdan ceviz büyüklüğünde toplar yapın ve bir tepsiye yağlı kağıt üzerine dizin.
• Buzdolabında en az 30 dakika bekletin.
Bitter çikolatayı benmari usulü eritin.
Buzdolabında beklemiş topları eritilmiş çikolatayla kaplayın ve en az 10 dakika buzdolabında bekletin.
Yorum yapmak için giriş yapmanız gerekiyor.

Yorumlar (0)
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!