Ara

Önerilen anahtar kelimeler:

MANDALİNA PÜRESİ / MARMELATI

Lezzetli mandalina püresi tarifi ile sağlıklı atıştırmalık hazırlayın. Doğal tatlandırıcılarla mükemmel bir atıştırmalık.

MANDALİNA PÜRESİ / MARMELATI

Tuba  Bilen
Tuba Bilen
0 yorum 0 kayıt 0 beğeni 0 görüntülenme
MANDALİNA PÜRESİ / MARMELATI

MANDALİNA PÜRESİ / MARMELATI

3 mandalina

80 g Hindistan cevizi şekeri ya da 130 g agave şurubu (meyvenin şeker oranına göre ekleyin)

1/2 vanilya çubuğu özütü ya da 

1/2 çk vanilya ekstresi


• Bir sos tavasına kullanacağınız şekeri, iki mandalinanın zestini ve bir mandalinanın minik küpler halinde doğranmış kabuğunu ekleyin. 

• Kabuğunu soyduğunuz mandalinaları küpler halinde doğrayarak tavaya aktarın. 

• Vanilyayı da ekleyin ve karışım marmelat kıvamı alana kadar kısık ateşte ara ara karıştırarak pişirin. 

• Piştikten sonra bir kavanoza aktarın ve soğuması için bir kenarda bekletin.

Sosyal Medya

Yorumlar (0)

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!

Yorum Yap

Yorum yapmak için giriş yapmanız gerekiyor.