NARLI ve RICOTTA PEYNİRLİ CROSTINI
1 baget ekmek
100 g ricotta peyniri
70 g nar tanesi
1 küçük kırmızı soğanın yarısı
½ sb kıyılmış antep fıstığı
½ çb kıyılmış badem
1 tk sumak
1 yk zeytinyağı
1 tk bal
birkaç yaprak mor reyhan
1 tk balsamik sirke
tuz
• Baget ekmekleri bir parmak kalınlığında dilimleyin, üzerlerine zeytinyağı sürün, ekmek dilimlerini kızartın.
• Ricotta peynirini soğuyan ekmeklerin üzerine sürün.
• Diğer bütün malzemeleri bir kasede harmanlayın.
• Malzemeyi eşit miktarda ve ekmeklerin üzerini kaplayacak şekilde paylaştırın.
• Ekmeklerin üzerine ince kıyılmış mor reyhan serpiştirip servis edin.
Yorum yapmak için giriş yapmanız gerekiyor.

Yorumlar (0)
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!