Ara

Önerilen anahtar kelimeler:

ZENCEFİLLİ HAVUÇ ÇORBASI

Lezzetli zencefilli havuç çorbası tarifi ile sağlıklı bir başlangıç yapın. Pratik ve besleyici bir çorba deneyin.

ZENCEFİLLİ HAVUÇ ÇORBASI

Vildan Akyol
Vildan Akyol
0 yorum 0 kayıt 0 beğeni 1 görüntülenme
ZENCEFİLLİ HAVUÇ ÇORBASI

ZENCEFİLLİ HAVUÇ ÇORBASI

2 - 3 kase


1 yk tereyağı

1 orta boy soğan (doğranmış)

3 sb sebze suyu

500 gr havuç (doğranmış)

1 yk taze zencefil (rendelenmiş)

¼ sb krema 

tuz, beyaz biber


serviste,

krema ve taze fesleğen


• Tereyağını eritip soğanları yumuşayıncaya kadar soteleyin.

• Sebze suyu, havuç ve zencefil ekleyin ve kaynatın. Havuçlar yumuşayana kadar kısık ateşte yaklaşık 30 dakika pişirin.

• Kremayı ekleyerek blender yardımıyla pürüzsüz olana kadar çekin. 

• Çorbayı tekrar kaynatın, tuzunu ve karabiberini damak zevkinize göre ayarlayın.

• Kaselere alıp krema ve taze fesleğen ile süsleyerek servis edin.


Sosyal Medya

Yorumlar (0)

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!

Yorum Yap

Yorum yapmak için giriş yapmanız gerekiyor.