KIŞ'25 / SAYI - 21
Food Online / Kış'25 / Sayı, 21
Mevsimlik, online yemek dergisi
Dergi olarak altıncı yılımızı bitirirken...
Bir türlü soğumayan havalar yüzünden karlarla kaplı prodüksiyonlar ve soğuk günlere özel öneriler hep askıda kalıyor, farkındayım. Ama mevsim beklemiyor; kış aylarının hasadı dallarda durmuyor işte. Yine de her zamanki gibi mevsim malzemeleri ile dolu, güçlü bir sayı hazırladığımıza inanıyorum.
Bu sayıda, Gastromasa için İstanbul'a gelen önemli bir şef olan Simon Rogan ile gerçekleştirdiğimiz röportaj, Kasım ve Aralık ayının yoğun ödül törenleri arasında izlediğimiz Türkiyenin Gastronomi özeti, evde mikro yeşil yapmak isteyenler için rehber, “Sevgililer Günü" için tatlı ama şekersiz bir ajanda, Fonksiyonel Beslenme ile Güneş Aksüs yazısı, Çorba dosyası ve daha bir çok konu, konuk var.
Ceylin Atay, Güneş Aksüs, Nadya Us, Vildan Akyol, Sezin Ölmez, Çisem Güldane ve Tuğba Karabudak ile nefis bir kış sayısı hazırladık.
Tüm yemeklerimiz ruhumuzu da ısıtsın. Gerçeklik algımızın estetik kaygılarla erimediği, lezzetin gerçekliğinde, keyifli sofralarda; çocuklarımızın kahkahalarını yükselten oyunlarla çocukluklarını doya doya yaşadığı, patili evlatlarımızın sokaklarda her daim huzurlu olduğu bir Türkiye için… Mutlu yıllar!
Aydan Üstkanat
Food Online Genel Yayın Yönetmeni
