SONBAHAR'21 / SAYI - 4

SONBAHAR'21 / SAYI - 4

Mevsimlik, online yemek dergisi

Urnisa Gahramanova, Dyt. Güneş Aksüs, Tuğba Bilen, Bergüzar Erden, Ozan Albay, Betül Tunç, Vildan Akyol, Seda Kırcalı, Ceylin Atay, Burçak Şener, Gül Yılmaz, Seda Kırcalı, Huri Costa, Ozgun Goksen Ercan, Dilek Ozceylan Aubrecht ve Çisem Güldane ile size yaz günleri için dopdolu bir yaz sayısı hazırladık!

Başrolde 'kişniş' var sonbahar sayımızda. Sonbaharın altın hasatı avokado ve zeytini mercek altına aldık. Avokadonun artan fiyatlarına dur diyor ve dudak uçuklatan fiyatlarına protesto ediyoruz. Sonbaharın en tadında malzemelerinden olan ceviz, mantar, balkabağıyla yemelere doyamayacağız tariflere hazır olun. Elbette üzümü unutmadık… Urla’da üzüm bağlarında çıplak ayak dolaştık.

Keyifli sofralarda, lezzetini ala ala, huzurla, afiyetle...

Aydan Üstkanat

Food Online Genel Yayın Yönetmeni

SONBAHAR'21 SAYISI İÇERİK

  • ÖZEL HASAT - KAPAK
  • AVOKADO
  • GÜZ SAYISI BAŞROL
  • KİŞNİŞ
  • KEYİFLİK
  • CEVİZ EN ÇOK TATLIDA GÜZEL / Urnisa Gahramanova
  • TEL DOLAP - ZEYTİN YAPIYORUZ!
  • GÜNEŞLİ GÜNLER / Dyt. Güneş AKSÜS
  • KİLER - BALKABAĞI / Tuğba Bilen
  • TAM ZAMANI - TURŞU YAPIMI
  • GÜZ SOFRASI
  • URLA BAĞLARINDA / Ozan Albay
  • MUTFAK FARESİ
  • KANDİDA / Ceylin Atay
  • EKMEK SANATI
  • BRİYOŞ EKMEĞİYLE / Bergüzar Erden
  • ÖZEL DOSYA
  • Dünyadan Bildiriyorum
  • AVOKADO İÇİN 10 İPUCU
  • VEJETARYEN GÜNLÜĞÜ / Gül CAN
  • 1 MALZEME 4 TARİF
  • MANTAR / Aydan Üstkanat
  • TIRMATA
  • ROMEN MUTFAĞINDA SONBAHAR / Seda Kırcalı
  • İYİ GİDER
  • GÜZ SALATALARI / Vildan Akyol
  • INSTAFOODIE / Çisem Güldane
  • DOYUMLUK
  • EVDE DE KEBAP OLUR / Betül Tunç
  • TADINA VAR
  • AYVALIK / Burçak Şener

Send Güncellemelerden ücretsiz haberdar olun.

Bültenimize Abone Olun

Lütfen reCAPTCHA doğrulamasını tamamlayın.
Sketch