BAL KABAKLI PUDİNG
4 kişilik
2 dilim bal kabağı
100 ml süt kreması
2 yk mascarpone
4 yk agave veya bal
2 yk chia (suda bekletilmiş, şişmiş)
tarçın
üzeri için,
fındık kırığı, yulaf ezmesi, bal
• Bal kabağını sudan geçirin ve yüzeyini nemlendirin, üzerine tarçın serpip biraz balla ovuşturup
• 200 derecede yarım saat pişirin. Pişen kabakları püre yapın içine chia hariç, tüm malzemeyi ekleyip çırpıcıyla pürüzsüz olana kadar çırpın. Chia tohumunu ekleyin.
• Küçük kaplara paylaştırıp buzdolabında soğutun. Üzerine biraz bal veya agave gezdirin, fındık ve yulaf kırıntısı serpip servis edin.
Yorum yapmak için giriş yapmanız gerekiyor.

Yorumlar (0)
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!