Ara

Önerilen anahtar kelimeler:

BAL KABAKLI PUDİNG

Lezzetli ve sağlıklı bal kabaklı puding tarifi. 4 kişilik, pratik ve besleyici bir atıştırmalık.

BAL KABAKLI PUDİNG

Aydan Üstkanat
Aydan Üstkanat
0 yorum 0 kayıt 0 beğeni 0 görüntülenme
BAL KABAKLI PUDİNG

BAL KABAKLI PUDİNG

4 kişilik 


2 dilim bal kabağı

100 ml süt kreması

2 yk mascarpone

4 yk agave veya bal

2 yk chia (suda bekletilmiş, şişmiş)

tarçın


üzeri için,

fındık kırığı, yulaf ezmesi, bal


• Bal kabağını sudan geçirin ve yüzeyini nemlendirin, üzerine tarçın serpip biraz balla ovuşturup 

• 200 derecede yarım saat pişirin. Pişen kabakları püre yapın içine chia hariç, tüm malzemeyi ekleyip çırpıcıyla pürüzsüz olana kadar çırpın. Chia tohumunu ekleyin. 

• Küçük kaplara paylaştırıp buzdolabında soğutun. Üzerine biraz bal veya agave gezdirin, fındık ve yulaf kırıntısı serpip servis edin.

Yemek denilince akla gelen bütün detaylarına emek veren, ahlaklı tüketim felsefesini benimsemiş bir yemek filozofu. Şef, yemek fotoğrafçısı, yemek stilisti, yemek yazarı, reçete danışmanı.
Sosyal Medya

Yorumlar (0)

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!

Yorum Yap

Yorum yapmak için giriş yapmanız gerekiyor.