YAZ'25 / SAYI - 19

YAZ'25 / SAYI - 19

Mevsimlik, online yemek dergisi

Sevgili okur,

Üç ayda bir buluştuğumuz bu mevsim sayısında, yine doğanın sunduğu en taze, en lezzetli malzemeleri özenle seçtik. Çünkü biliyoruz ki; gerçek lezzet, mevsimine uygun malzemeyle, doğayla uyum içinde hazırlanan tariflerde saklı. Tam da bu bakış açımızla elbette; malzeme her şey. 

Bir süredir Avrupa'ya ihraç edilen gıdalarımız kabul edilmiyor. Eş zamanlı Greenpeace'in uzun zamandır üzerinde çalıştığı pestisit raporu da yayınlandı. Tam anlamıyla bir "Pestisit" bombası patladı. Endişeliyiz...

Pestisit nedir, neden kullanılır, tehlikeleri nelerdir gibi kafa karıştıran sorulara açıklık getirmeye çalıştık. Greenpeace Türkiye Direktörü Berkan Özyer ile gerçekleştirdiğimiz özel röportajda, Türkiye’deki pestisit kullanımı

ve sürdürülebilir tarımın önemi üzerine değerli bilgiler paylaşıldı. Umarız bu sayede, aklınızdaki endişeler biraz olsun hafifler. Çünkü iyi yemek, ancak iyi ve güvenilir malzemeyle mümkün.

Keyifli sofralarda, lezzetini alarak, afiyetle…

Aydan Üstkanat

Food Online Aydan Yayın Yönetmeni

YAZ'25 SAYISI İÇERİK

  • Özel Hasat - BARDACIK
  • ÇİLEKLİ TARİFLER/ Vildan Akyol
  • BEDENİNİ DİNLE, SAATİ DEĞİL / Dyt. Güneş Aksüs
  • Tam Zamanı: YAZ AYLARININ SARIŞIN BOMBALARI / Sezin Ölmez
  • 1 malzeme 4 fikir: KİVİ / Aydan ÜSTKANAT
  • SAKIZ KABAĞI / Seda Kırcalı
  • KAFALAR KARIŞIK / Ceylin Atay
  • HOLLANDA’NIN PEYNİR ÇİFTLİKLERİ / Neslihan Yumaklı
  • GÜL KOKULU ÖZEL TARİFLER / Nadya Us

Send Güncellemelerden ücretsiz haberdar olun.

Bültenimize Abone Olun

Lütfen reCAPTCHA doğrulamasını tamamlayın.
Sketch