İLKBAHAR'25 / SAYI - 18

İLKBAHAR'25 / SAYI - 18

Mevsimlik, online yemek dergisi

Sevgili okur,

Bu yıl ilkbahardan önce Ramazan geldi. Bu sebeple ilkbahar sayımızda hem sahur hem de iftar sofranız için lezzetli, ağırlık yapmayacak önerilerimiz var. 

Gezi sayfalarımızda Paris’i bulacaksınız. 

Diyetisyen Güneş Aksüs bu sayıda neden aniden bir şeyler yemek konusunda “canımız çeker?” Sorusunun cevabını veriyor. 

Tam kadro müthiş keyifli bir sayı hazırladık, geri dönüşleriniz bizim için çok önemli. Lütfen Instagram sayfamızda da bize katılın ve düşüncelerinizi bizlerle paylaşın. 

Food Online ekibi olarak hepinize iyi Ramazanlar diliyoruz. 

Keyifli sofralarda, lezzetini alarak, huzurla, afiyetle...

Aydan Üstkanat

Food Online Genel Yayın Yönetmeni

İLKBAHAR'25 SAYISI İÇERİK

  • Özel Hasat - MANGO
  • ACİLEN BIRAKMAN LAZIM! / Ceylin Atay
  • İFTAR İÇİN 10 ÇORBA TARİFİ / Vildan Akyol
  • CRAVING, AŞERME KAYNAĞI NEDİR? / Dyt. Güneş Aksüs
  • Tam Zamanı: TAZE SOĞANLI DAVET SOFRASI TARİFLERİ / Sezin Ölmez 
  • 1 malzeme 4 fikir: İLKBAHAR OTLARI / Aydan ÜSTKANAT
  • YUNANİSTAN'ın LEZZETLİ SOFRASINDAN / Seda Kırcalı
  • Özel Dosya: GLUTENSİZ TARİFLER / Neslihan Yumaklı
  • İki Yerel Peynir: EZİNE ve DİL PEYNİRİ / Cisem Güldane
  • Dünyadan Bildiriyorum: PARİS / Neslihan Yumaklı

Send Güncellemelerden ücretsiz haberdar olun.

Bültenimize Abone Olun

Lütfen reCAPTCHA doğrulamasını tamamlayın.
Sketch