KIŞ'20 / SAYI - 1

KIŞ'20 / SAYI - 1

Mevsimlik, online yemek dergisi.

Keyifle okuyacağınıza inandığımız bu dergi için deyim yerindeyse aşkla çalıştık. Aydan Üstkanat’ın 20 yılı aşkın yayıncılık hayatında evlerinize kimi zaman gazetedeki köşesiyle, kimi zaman dergi sayfalarında, kimi zaman dijital mecralarda konuk oldu.

Şimdiyse uzun yılların birikimini, bu sonsuz tutkuyu birleştirdi.

Urnisa Gahramanova, Nurşen Aksoy, Ferah Üstünel, Bergüzar Erden, Tuba Bilen, Vildan Akyol Betül Tunç’un kadrosunda yer aldığı Food Online, editörü Burçak Şener ve online yayına hazırlayan Neslihan Yumaklı ile birlikte hazırlandı.

Aydan Üstkanat ve yemek tutkunu dostlarıyla yepyeni bir platformda tabletlerinizde, telefonlarınızda, bilgisayarınızda kalıcı ve kolaylıkla ulaşılabilen tariflerle karşınızda.

Amaç kolay erişim. Sosyal medyanın ucu bucağı olmayan dünyasında iyi tarifleri bulmak, o tarifleri gruplamak çok da kolay olmasa gerek.

Keyifli sofralarda, lezzetini ala ala, huzurla, afiyetle...

Aydan Üstkanat

Food Online Genel Yayın Yönetmeni

KIŞ'20 SAYISI İÇERİKBÖLGESEL HASAT/ŞAYOTKIŞ SAYISI BAŞROL/ADAÇAYIMUTFAK SOHBETLERI / Ferah ÜstünelÖZEL DOSYA/DAVET SOFRALARI / Ursina GahramanovaSÖYLEŞİ - MUTFAKTAKİ DEHA / JOAN ROCAMERCEK - AGAVE DOSYASIKAPAK KONUSU - BALKABAĞI SUFLEKİLER / Nurşen AksoyVEGAN SAYFASI - BİTKİSEL SÜT / Dilek PfeifferKIŞ HASATI - NARENCİYE / Tuba BilenÖZEL DOSYA - KİNOA / Vildan AkyolEKMEK SANATI / Bergüzar ErdenTATLI BİR KAÇAMAK / Şimal Çınar – Betül TunçYENİ TREND - ETSİZ KASAPLARDOYUMLUK - TACO / Betül TunçGÜNDEM - PANDEMİ RESTORANCILIĞI / Burçak ŞenerKIŞ ÇORBALARI İÇİN 10 SÜPER FİKİRBİR HAMUR 4 TARİFKIŞ SOFRASI / Ozan AlbayAYDANLA KIŞ TEMASI YARIŞMA SONUÇLARIKONUK INSTAFOODIETUNUS USULÜ PAZI MÜCVERİ / Ira OkurlarADIM ADIM - KESTANELİ NARLI MOZAİK PASTA / Seval BayramFİLM ÖNERİLERİ

    Send Güncellemelerden ücretsiz haberdar olun.

    Bültenimize Abone Olun

    Lütfen reCAPTCHA doğrulamasını tamamlayın.
    Sketch