YAZ'22 / SAYI - 7

YAZ'22 / SAYI - 7

Mevsimlik, online yemek dergisi

Urnisa Gahramanova, Dyt. Güneş Aksüs, Tuğba Bilen, Bergüzar Erden, Sezin Ölmez, Vildan Akyol, Seda Kırcalı, Lana Kanat, Huri Costa, Nilay Şenel Nylund, Ozgun Goksen Ercan ve yaz sayısı konuğumuz Çisem Mutlu ile size yaz günleri için dopdolu bir sayısı hazırladık!

Başrolde yaz günlerine ferahlık veren ‘reyhan’ var bu sayımızda. Yazın altın hasatı şeftali ve patlıcanı mercek altına aldık. Yazın en tadında malzemelerinden olan domates, çilek, sakız kabağını bu tariflerle yemelere doyamayacağız lezzetlere hazır olun. Sezin Ölmez, bu sayıda bizlere bir de İzmir Çeşme yolundaki evinde yetiştirdiği sebzelerle nefis lezzetler hazırladı.

Bayram için tatlı özel ekimizle, ekip arkadaşlarım ve ben Aydan Üstkanat tüm okurlarımıza iyi bayramlar diliyoruz! Keyifli sofralarda, lezzetini ala ala, huzurla, afiyetle…

Aydan Üstkanat

Food Online Genel Yayın Yönetmeni

YAZ'22 SAYISI İÇERİK

  • ÖZEL HASAT - FRENK İNCİRİ
  • YAZ SAYISI BAŞROL - REYHAN
  • KEYİFLİK - DAVET TATLILARI / Urnisa Gahramanova
  • TEL DOLAP - BALKON BAHÇECİLİĞİ / Huri Costa
  • KİLER - ŞEFTALİ / Tuğba Bilen
  • GASTRO - "EL LEZZETİ" GERÇEK Mİ? / Aydan Üstkanat
  • DOYUMLUK - KAPAK - ŞEKERSİZ TATLILAR / Huri Costa
  • EKMEK SANATI - KRUVASAN'NIN DNA'SI / Bergüzar Erden
  • GÜNEŞLİ GÜNLER - GİZLİ KALORİLER / Dyt. Güneş Aksüs
  • İYİ GİDER - KAPAK / Vildan Akyol
  • TIRMATA - EN GÜZEL PATLICAN YEMEKLERİ / Seda Kırcalı
  • INSTAFOODIE / Çisem Mutlu
  • TAM ZAMANI - KAPAK - YAZ YEMEKLERİ / Sezin Ölmez
  • DÜNYADAN BİLDİRİYORUM / Nilay Şenel Nylund / Özgün Gökçen Ercan
  • DOMATES HAKKINDA 10 İPUCU
  • PESKETARYEN GÜNLÜĞÜ / Lara Konat
  • 1 MALZEME 4 ÖNERİ - PATLICAN / Aydan Üstkanat
  • YAZ SOFRASI / Sezin Ölmez
  • FOOD ONLINE YAZARLARINDAN BAYRAM TATLILARI
  • YAZ GÜNLERİNİN BAŞLIĞI: DİYET / Burcu Yeşilkaya / Özgün Gökşen

Send Güncellemelerden ücretsiz haberdar olun.

Bültenimize Abone Olun

Lütfen reCAPTCHA doğrulamasını tamamlayın.
Sketch